Villa Kogelhof by Paul de Ruiter Architects in The Netherlands

Villa Kogelhof by Paul de Ruiter Architects in The Netherlands


assignment: Villa KogelhofArchitects: location: Noord-Beveland, The NetherlandsArea: 7,696 sq.ftPhotographs by using: 

Villa Kogelhof is a decently-sized current house placed in Noord-Beveland inside the Netherlands. It was designed with the aid of  to be a self-enough, carbon-neutral home that is prepared to enter the destiny of sun strength and energy garage.but earlier than constructing the building, they have planted 71,000 trees throughout the large web site that used to function agricultural fields.

Our mission with Villa Kogelhof become to plan a cutting-edge layout that surpasses expectancies in phrases of sustainability and comfortable dwelling. We aimed to layout a villa that embraces its ecological surroundings. on the identical time, we wanted to create an airy and comfy residing surroundings for citizens.

earlier than starting paintings on creation of the villa, we transformed the traditional panorama into an ecological nature sector.

We planted 70,000 trees on what have been previously agricultural fields and designed a large pond for migratory birds.

We got here up with new methods to permit the villa to be absolutely self-enough in phrases of its electricity necessities. The aim turned into a villa that relishes its independence. The façade, made completely of glass, consequently no longer only offers an ethereal and modern-day living environment. The weather façade is likewise smart and makes use of an innovative air flow system to alter the weather inside the villa. We consider that, with the right innovations, you could use any natural supply cloth to create a sustainable and excellent domestic.

dwelling totally independently of electricity providers is genuinely possible.

With a cooling gadget designed in-house, a water roof that uses sunlight to illuminate the basement and smart use and reuse of the sun and wind, we display that the seemingly impossible is actually feasible.

Transparency was our watchword. by using together with as few partitions and limitations as possible on the principle residing ground, we allow sunlight loose rein. The villa includes two layers: the glass dwelling layer above floor and the excavated basement in which the doorway is positioned. within the light that shines via the water roof, the garage can be found and in the back of it the technical area that calls for no lighting fixtures. if you stroll through to the stairwell, you input a spacious office wherein a wide window overlooks the villa’s personal land and the pond. at the top floor, you are embraced by the surrounding world of nature, with a view over 25 hectares of the estate and the cutting-edge Delta Works on the horizon.

The 280 m2 of solar panels at the roof offer the house with extra power than it needs and the extra power is used to fee vehicles or, within the future, will be stored in batteries, which includes the Tesla Powerpack.

We wanted this particular combination of panorama and cutting-edge era also to be contemplated in the design of the living vicinity, providing instantly traces and an airy feel. Our aim was to acquire this in a manner that guarantees that the sustainable innovations do now not undermine the delight of residing.

Source: Here

Villa Kogelhof by Paul de Ruiter Architects in The Netherlands Photo Gallery